Giving Tuesday
30 november 2021

Help Grace en Margaret een stapje verder

Grace en Margaret, de twee meiden van het eerste uur, zijn afgelopen zomer geslaagd voor hun middelbare school. Fantastisch nieuws was dat! Nu zijn ze klaar voor de volgende stap: een vervolgopleiding van drie jaar. Op deze manier ontsnappen deze meiden aan genitale verminking en vroegtijdige uithuwelijking. Dit garandeert hun veiligheid én hun toekomst. Maar helaas het geld is er niet. We komen totaal €3000 tekort. Help jij mee dat tekort te dichten?

Actie 2021: Tikkie goed doen

Dit jaar kun je meedoen met de actie ‘Tikkie goed doen’. Want wij geloven dat alle kleine beetjes helpen. Zoals Nelson Mandela heeft gezegd: “We can change the world and make it a better place. It’s in your hands to make a difference.” Door het betalen van een Tikkie aan Kamaria naar school doe jij een tikkie goed.

De Tikkie-goed-doen-link: https://tikkie.me/pay/StKamaria/mGZ73PHEYkH2NUVDJxpraJ

Of kijk op deze pagina voor het geven van een gift.

Wat is Giving Tuesday?

Giving Tuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen. Het is op de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday in 70+ landen. Dit jaar is Giving Tuesday op dinsdag 30 november 2021. Giving Tuesday markeert het begin van een traditionele periode die in het teken staat van geven. Het seizoen om te geven aan mensen en maatschappelijke organisaties die hulp hard nodig hebben.

www.givingtuesday.nl

Onze actie in 2020: een Tikkie voor een Toekomst

In 2020 was Giving Tuesday op dinsdag 1 december. Dit is een wereldwijde actiedag om goed te doen.
Met een knipoog naar Black Friday en Cyber Monday hadden we 5 Giving Tuesday Deals bedacht:
1 maand onderwijs, in veiligheid, onderdak of voeding voor slechts €19,99.
Met een Tikkie voor een Toekomst kon je mee helpen aan de toekomst van de meiden van Kamaria naar school. De actie bracht totaal € 807,32 op. Een heel mooi bedrag!

If you find it in your heart to care for somebody else, you will have succeeded.

Maya Angelou